Nyheter

25 Latest Articles

Flott jubileumsfest forrige fredag!

Over 100 beboere møtte til storslagent selskap sist fredag. Det var mange mager å mette, og mange ganer å fukte. Heldigvis innfridde innkjøpene forventningene til selv den mest rutinerte festløve; Strøm-Larsen grillet førsteklasses mat, og vår lokale baker, Kakeriet, besørget flotte kaker til kaffen. Spar Kjelsås var så snille å kjøle ned all drikke kvelden før levering. Kjølig drikke var forøvrig et "must" i sommervarmen som vi hadde på fredag - være kunne ikke vært bedre en sen augustkveld!

Musikken stod til 20 i stil med liveband som spilte opp store deler av kvelden. Simple Jonnys Easy Jazz Band leverte myke toner i flere omganger.

Barna var også vel ivaretatt med et stort hoppeslott som stod til disposisjon under festen - det ble en snakkis blant barneforeldrene. Det ryktes at selv de minste barna ble observert hoppende til langt utpå kvelden.

Jubileumsfesten markerte virkelig de fylte 10 år med stil. Styret ønsker å takke alle som møtte opp for å gjøre dette til en minneverdig kveld - takk!

Din kommentar

Kun registrerte brukere kan kommentere

Tips oss

Har du tips om aktuelle saker som vi bør skrive om, så send oss en mail.