Nyheter

25 Latest Articles

Tigger oppservert inne på Grefsenlyst

Har du opplevd en tigger som ringte på til deg og holdt frem et skilt om at han var døvstum? Denne tiggemetoden er velkjent og senest i februar var der flere tilfeller av denne i Bergen. Nå er den kommet til oss og til vårt nabolag. Både her på Grefsenlyst, Årvollbrinken og fra Årvollskogen meldes det nå om tilfeller.  

Det er oppservert en tigger her på Grefsenlyst som kommer seg i inn via garasjeanlegget. Vær obs og be vedkommende om å fjerne seg om dette gjentar seg, ta eventuelt kontakt med Mads Skotteheimsvik.

Ber folk tipse politiet
Mange østeuropeiske tiggere er del av større ligaer som driver kriminalitet. Det er derfor viktig at Politiet får meldinger om slike hendelser, sier styreleder Tone Bonnerud som minner om at man kan tipse politiet på internett.

 

www.politi.no/tjenester/tips_politiet/Tips_1.xml


Kommentarer

Magnus Magnus 23. mars 2011 15:27
Bruksanvisning for å hindre dette (forutsetter at du ikke er en slendrian):

1) Åpne garasjeporten

2) Kjør inn bilen

og nå kommer den vanskelige delen

3) Vent rett innenfor garasjeporten til den lukkes
Brit Worren Brit Worren 1. mai 2011 10:53
Godt forslag! Dette skal jeg prøve å huske på. Oppfordringen går videre til alle!
Lars Lars 2. mars 2012 02:41
Velkommen skal du være Kåre!
Vi prøver å holde det fint her og unngå uenigheter, så flott at du har kikket på "systemet" her. Det er ikke noen faste regler alle absolutt må følge, så lenge du holder deg innen norske vanlige regler. Du kan stoppe der du vil. Om du får med deg noen andre kan dere bli enige og gjøre det på den måten om dere føler er best. Det har kommet forslag om at alle her skal ha samme "kjøremønster", men det ser ikke ut til å fungere helt. Antar det er litt for mange egenrådige bilister her.
Tror det meste av nøkler og låser er ok, og håper vi slipper slike dør problemer du nevner. Men det er viktig at en sier fra med en gang det er noe. Om du ikke kjenner så mange her ennå, kan du si fra til meg eller en av dem du har blitt kjent med, så kan vi være behjelplige med å videreformidle. Ha en god dag!

Din kommentar

Kun registrerte brukere kan kommentere

Text/HTML

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
  

Tips oss

Har du tips om aktuelle saker som vi bør skrive om, så send oss en mail.