Her er litt om hva vi i styret arbeider med for tiden.

Vi hadde styremøte 21.08.2023, og her er en kort oppsummering

  • Som mange sikkert har fått med seg så døde vår kjære beboer og styremedlem Eyvind Skaar i juni. Frode Mycklebye som ble valgt som varamedlem til styret på årets generalforsamling har trådt inn som nytt styremedlem frem til neste generalforsamling.

 

  • Prosjekt «Ny Sykkelbod», status er at vi er i avsluttende forhandling med leverandør, og regner med å fatte en endelig beslutning om oppstart/omfang i løpet av et par uker. Når det gjelder øvrig Utomhusplan, så avventer vi videre jobb med den til Sykkelbod prosjektet er ferdig.

 

  • Vi har fått mange hyggelig tilbakemeldinger på at informasjonen som heter «Månedens Vedlikeholdstips» fungerer godt og at tipsene er med på å bevisstgjøre hver og en av oss på hva vi bør sjekke og passe på, og når det bør gjøres.

 

  • Første oppdatering av USBL sin nye portalløsning skal være klar i disse dager. De vil sende ut informasjon til alle beboere om pålogging mm. Vi i styret vil begynne arbeidet med å se hvordan vi kan tilpasse oss den nye versjonen og bruke den på en god måte.

 

  • Sommerfest – er på fredag så vi er straks klare, været ser dessverre ikke ut til å være helt på vår side, men det blir likevel hyggelig for store og små Grefsenlyst beboere uansett vær.

Med vennlig hilsen

Styret