Som tidligere kommunisert har styret forlenget avtalen med Telenor om leveranse av TV og Bredbånd (Internett). Hver enkelt beboer vil fra midten av januar få enda større valgfrihet til å selv velge om de vil ha en kombinasjon av TV og Internett (som idag), eller kun TV eller kun Internett. Standard oppsett til alle er en standard TV-pakke og 100 MBit bredbånd (likt som idag). Hver enkelt beboer gjør selv sine endringer og tilpasninger på Mine Sider på Telenor.no.

Kostnadene for standardpakken er kr 380 og betales som tidligere gjennom felleskostnadene (2022-prisen var kr 429). Ønsker du flere TV-kanaler eller raskere Internett enn hva som dekkes av borettslagets standardpakke kan dette kjøpes av den enkelte beboer etter eget ønske på Mine Sider.

MERK: Utdeling av nyeste TV-boks, moden og trådløst router vil starte allerede første uken i januar! Det kommer da en montør som hjelper hver enkelt med å demontere gammelt utstyr og montere nytt.

Montør (Tessta Connect AS) vil ta kontakt med hver enkelt (SMS/telefon) for avtale av tidspunkt. De kontakter dere fra følgende telefonnummer: 97428018.

Har dere spørsmål om teknisk utstyr, kanalpakker eller bredbånd så er det Telenor som er rett plass å søke informasjon: https://www.telenor.no/privat/internett/borettslag/eksisterende-kunde/